לביבות תירס:
חומרים:
1 קופסא גרגרי תירס
2 כוסות קמח תופח
3 ביצים
מלח, פלפל
שמיר, פטרוזיליה קצוץ
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים יחד.
לחמם מחבת עם מעט שמן לטגן משני הצדדים, להניח על נייר סופג.
לביבות קישואים
מרכיבים:
2 קישואים מגוררים במגררת גסה
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
1/3 בצל מגורר במגררת עדינה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים
הבלילה צריכה להיות סמיכה ולא נוזלית מדי
יוצקים עם כף לשמן חם במחבת
הופכים ומטגנים צד שני
לביבות תפוחי עץ וצימוקים ( מתוק )
חומרים ל-13 יחידות:
3 תפוחי עץ גרנד אלכסנדר גדולים מקולפים ומגורדים בפומפיה גסה
4 כפות סוכר
2 ביצים גדולות
5 כפות גדושות קמח
1 כף צימוקים
2 כפות מים
1 כף שטוחה קינמון
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים היטב ולטגן בשמן חם משני הצדדים
עד לקבלת צבע חום בהיר.
חומרים:
1 קופסא גרגרי תירס
2 כוסות קמח תופח
3 ביצים
מלח, פלפל
שמיר, פטרוזיליה קצוץ
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים יחד.
לחמם מחבת עם מעט שמן לטגן משני הצדדים, להניח על נייר סופג.
לביבות קישואים
מרכיבים:
2 קישואים מגוררים במגררת גסה
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
1/3 בצל מגורר במגררת עדינה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים
הבלילה צריכה להיות סמיכה ולא נוזלית מדי
יוצקים עם כף לשמן חם במחבת
הופכים ומטגנים צד שני
לביבות תפוחי עץ וצימוקים ( מתוק )
חומרים ל-13 יחידות:
3 תפוחי עץ גרנד אלכסנדר גדולים מקולפים ומגורדים בפומפיה גסה
4 כפות סוכר
2 ביצים גדולות
5 כפות גדושות קמח
1 כף צימוקים
2 כפות מים
1 כף שטוחה קינמון
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים היטב ולטגן בשמן חם משני הצדדים
עד לקבלת צבע חום בהיר.